REFERENSER

REFERENSER

Developing People Stockholm

 

REFERENSER

 


Vi hade svårt att få barn. Vi hade gått igenom behandling efter behandling men inget hjälpte. Jag mådde så dåligt och började undvika vänner och familj för att slippa se och konfronteras med deras babylycka och barnprat som gjorde så ont i mig. Det var en befrielse att få komma till Veronica och få uttrycka det ”förbjudna” som jag kände. Bara det gjorde mig lättare och gladare. Hon hjälpte mig att reda ut hela det trassel jag kände inombord så att jag kunde se vad som var vad och börja hitta sätt att ge mig det jag behövde för att må bättre och då fick jag ny kraft att energi att orka kämpa vidare. Idag har vi en underbar liten dotter och jag är så gränslöst tacksam för att jag fick stöd och hjälp på vägen när det var som mörkast 

- Sandra 39

 

 

Jag har varit så stängd och har inte kunnat känna. Terapin hjälper mig. Det är skönt att få hjälp att prata och berätta. Att få hjälp att börja känna igen 

- Andreas 28

 

 

Jag jämförde mig hela tiden med andra. Jag såg hur lyckade och framgångsrika alla andra i Instagramflödet var och kände mig misslyckad och värdelös, trots att jag har en underbar flickvän och ett arbete jag trivs med. Jag drog mig undan och undvek att umgås med vänner för att slippa känna mig granskad och misslyckad. När jag fick hjälp i terapin så såg jag att jag levde utifrån och in. Jag försökte leva upp till en slags idealbild som jag kände lades på mig utifrån. Jag har fått hjälp att släppa det och att istället ta reda på vem jag är. Idag är jag stolt över vem jag är, jag tycker faktiskt om mig själv som jag är och lever nu mer inifrån och ut. Utan terapin hade jag aldrig fått syn på det här utan hade fortsatt att jaga efter en illusion.

- Alexander 32

 

 

Jag ser fram emot varje gång jag ska till Veronica. Att kliva in i hennes mottagning och den atmosfär som finns där är ljuvligt. Jag blir alltid bemött med sådan omtanke och värme och känner att jag får djupa insikter om mig själv och kraft till förändring varje gång

- Linn 32

 

 

Jag har svårt för att öppna mig och att prata om känslor. Jag var så nervös första gången och undrade vad jag skulle säga. Men det gick jättebra och plötsligt satt jag och berättade saker som jag aldrig sagt till någon annan. Jag är inte samma person som när jag började gå i terapi. Jag kan starkt rekommendera Veronica som terapeut – hon får saker att hända.

- Mats 35

 

 

När jag tänker tillbaka på hur jag mådde när jag började hos Veronica så förstår jag hur mycket som hänt. Jag hade en lång rad av misslyckade relationer bakom mig och tänkte att det kanske inte är meningen att jag ska leva tillsammans med någon. Idag lever jag tillsammans med en partner som jag vågar öppna mig för och vara mig själv med. Idag vet jag att närhet är för mig också, jag behöver inte vara ensam längre. Mycket är tack vara Veronicas fantastiska stöd och vägledning som hjälpt mig att förstå mig själv och hur jag vill leva mitt liv. Jag kan varmt rekommendera henne som terapeut.

- Kvinna 45

 

 

Jag hade stora problem med panikångest och det förstörde mitt liv. Jag var skräckslagen för att bli lämnad hela tiden och jag var så svartsjuk på min pojkvän. Veronica hjälpte mig att inse var min rädsla för att bli lämnad kom ifrån och då kunde jag börja jobba med det och sakta läka. Idag är svartsjukan nästan helt borta, och om den dyker upp vet jag hur jag ska ta hand om den. Hade jag inte gått i terapi vet jag att min pojkvän till slut hade lämnat mig på grund av hur jag betedde mig. Jag hade skapat den situation jag var livrädd skulle inträffa. Men så blev det inte och idag är vi förlovade och har skaffat oss ett gemensamt boende. Jag rekommenderar Veronica till alla jag träfffar som behöver hjälp.

- Kvinna 30

 

 

Tack och lov att jag sökte hjälp i samtalsterapi. Jag var så stressad och inte närarande alls. Mitt liv handlade om att bocka av saker på en lista som aldrig tog slut. Jag skulle ha koll på allt och finnas överallt men jag hade tappat bort mig själv och livet var inte kul längre och jag lät mycket gå ut över min familj. Jag fick hjälp att stanna upp, att börja lära mig att lyssna på mig själv och vad jag behöver. Jag insåg att jag hade stora kontrollbehov som bottnade i min barndom och problem där med min alkoholiserade pappa. Det har varit ett arbete men jag känner hur jag blir starkare och mer hel. Det är en trygghet att veta att jag får komma till Veronica och hon stöttar mig och hjälper mig steg för steg framåt.

- Kvinna 40

 

 

Min fru och jag var på väg att gå skilda vägar efter ett långt liv tillsammans. Jag kände inte att jag fick någon uppskattning och hade ett behov av mer fysisk närhet medan min fru upplevde mig som avstängd och tyckte inte att jag kunde möta henne på ett djupare plan. Vi pratade förbi varandra och var besvikna på varsitt håll. I terapin insåg jag så småningom att vi båda längtade efter närhet men att vi fastnade i gamla beteendemönster och kunde inte möta varandra, vi drog oss undan i besvikelse eller blev arga och grälade. När jag fick insikter om mina egna mönster som jag fastnat i kunde jag börja bryta det och agera annorlunda för att få det jag verkligen längtar efter. Det gav ringar på vattnet och min fru upplever också att hon genomgår en förändring. Det är en upptäcksresa och vi ser nya sidor av varandra. Skrämmande ibland, ja  - men så välgörande. Jag kan varmt rekommendera Veronica Malm. Hon är professionell och en mycket skicklig samtalsterapeut.

Man - 60

 

 

Samtalsterapi med Veronica över Skype fungerar verkligen utmärkt. För mig är det jätteskönt att slippa stressa iväg. Mannen tar barnen och jag sätter mig i lugn och ro med en kopp te och datorn. Det är bästa stunden på hela veckan. Min tid, då jag får bli lyssnad på och bli påfylld.

- Tilde 35

 

 

Jag får så mycket varje gång. Tänk att det aldrig tar slut, att vi fortsätter att upptäcka mer om oss själva hela livet. Veronica är den bästa guiden på den resan

- Max

 

 

För ett år sedan var jag mitt uppe i en livskris och mådde fruktansvärt dåligt. Jag hade ångest och oro och kände inte igen mig själv och jag var livrädd för att jag höll på att bli galen. Vad skönt det var att få höra att det är normalt att ibland gå igenom sådana saker - jag trodde jag var ensam. Det kändes så skönt att få sätta ord på det som skrämde mig mest och få bli mött med empati och kärlek. Tillsammans har vi arbetat oss igenom krisen och jag kan ärligt säga att jag är tacksam för att jag fick gå igenom den. Jag är mer hel som människa idag.

Madeleine - 50

 

 

Jag känner mig så trygg med Veronica. Hennes lugn och klokhet hjälper mig när jag upplever kaos och förvirring. Hon stöttar mig steg för steg igenom och plötsligt ser jag klarare igen.

 

 

Hon har en förmåga att kunna dra i de rätta trådarna, hjälpa mig att se mig själv ur nya perspektiv som leder till stor förändring. Jag ser hur jag begränsat och förminskat mig själv.

 

 

Det är så skönt att få berätta hur jag känner utan att bli dömd eller värderad. Här får jag vara precis som jag är och blir mött med värme och intresse.

 

 

Idag sitter jag här med ett litet barn i famnen. Jag är så tacksam för att jag fick hjälp igenom den fruktansvärda perioden av undersökningar och IVF-försök när vi kämpade mot ofrivillig barnlöshet. Jag har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv som jag gjorde då. Terapin blev vändpunkten och även om det så klart är många saker som spelar in är jag övertygad om att det var den avgörande faktorn till att vi till slut blev gravida. När man mår så dåligt som jag gjorde är det inte konstigt att kroppen inte kan ta emot och låta ett liv fästa och växa. Veronica är klok, varm och en superduktig samtalsterapeut - någon man vill ha vid sin sida när det är svårt.

Leila - 38

 

 

Vill du boka tid?

Klicka nedan om du vill boka en tid

eller ring på mobil: 0733-17 38 23


Samtalsterapi, coaching i Stockholm

Developing people hjälper individer att växa

och frigöra sin potential genom personlig utveckling

och inre ledarskap.

0733-17 38 23


Törnskogsvägen 48C

192 48 Sollentuna


veronica@developingpeople.se