PARTERAPI

PARTERAPI 

Kanske upplever ni att ni fastnat, som att ni inte förstår varandra längre. Många par beskriver det som att de hamnat i ett destruktivt mönster som de har svårt att ta sig ur på egen hand.
Långt ifrån alla par som söker terapi upplever att relationen är i kris, man vill få hjälp att utveckla sin förmåga att kommunicera och få relationen att blomma. Oavsett var ni befinner er är ni varmt välkomna till mig.

 

Parterapi
Kärleken är inget konstant tillstånd, den är en process i ständig rörelse och förändring. För att den ska få leva och utvecklas krävs medvetenhet, engagemang och vilja.
Båda parterna i en relation behöver få uttrycka sina behov och önskemål och uppleva att de blir lyssnade på och respekterade. 
Utan ärlighet och sårbarhet kan vi inte uppleva rktigt närhet och intimitet i relationen.
I parterapin får ni hjälp att lära er kommunicera bättre, bryta gamla mönster, uttrycka era sanna behov och våga vara sårbara med varandra. 

Olika typer av relationer
Par-och relationsterapi är inte bara till för kärleksrelationen utan passar för alla som har en relation som de önskar utveckla. Idag består den moderna familjen av många olika typer av konstellationer- det finns regnbågsfamiljer, stärnfamiljer och andra typer av relationer.
Hos mig är alla varmt välkomna.

Som parterapeut dömer jag inte, kommer inte med färdiga svar eller tar parti. Jag lägger stor vikt vid att båda parter känner sig trygga, får tid att uttrycka sig, bli lyssnade på och respekterade.
Oavsett om ni hittar tillbaka till varandra igen eller om ni bestämmer er för att gå skilda vägar så kommer ni att växa som människor.

flowers on a medow

Passar exempelvis för

Gifta par och sambos

Registrerade partners

Före detta partners

Blivande föräldrar

Förälder med vuxet barn

Syskon

VännerPARTERAPI

Förändring, stöd och utveckling 


Mottagningen


All personlig utveckling fodrar ett avstannande, en inbromsning.

Här är du välkommen in i en lugn och fredad zon i en miljö som förstärker och främjar det arbete vi ska göra tillsammans.

Mottagningen ligger i vackra lokaler omgiven av en härlig trädgård med naturreservatet som närmsta granne.


För dig som vill har jag även möjlighet att ta emot i innerstan på Skeppsbron 32

Tid


I terapi och coaching är varje session 55 minuter.

Jag erbjuder första mötet till ett "prova-på" pris som är halva priset mot en vanlig session.  Du får berätta om din situation och vad du behöver, sedan föreslår jag hur jag ser att vi kan gå vidare på bästa sätt.
Arbetssätt


Mitt arbetssätt grundar sig på psykosyntesens förhållningssätt och metoder som är orienterade mot hälsa och möjligheter. Jag integrerar även inslag av andra terapiformer och metoder såsom KBT, gestaltterapi, mindfulness och mental träning.

Vill du boka tid?

Klicka nedan om du vill boka en tid

eller ring på mobil: 0733-17 38 23


Samtalsterapi, coaching i Stockholm

Developing people hjälper individer att växa

och frigöra sin potential genom personlig utveckling

och inre ledarskap.

0733-17 38 23


Törnskogsvägen 48C

192 48 Sollentuna


veronica@developingpeople.se